DIY -glasburkar för pyssel

DSC_1028

Har ni kanske också barn som gillar att pyssla hemma? Eller kanske bara vill ha snygga glasburkar till skafferiet, då bjuder jag på ett litet diy-tips. Vi köpte nyligen ett nytt skrivbord till sonen och jag tänkte att han skulle gilla att ha allt pyssel lättillgängligt istället för att behöva be om hjälp för att ta fram det. Googlade runt lite efter inspiration och hittade detta fina pyssel. Glasburkar hade jag hemma och även färg, hällde lite färg i botten och svängde lite på burken och lät färgen torka i något dygn innan jag fyllde burkarna med sakerna nedan.

DSC_1055

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s