Vit chokladmousse

DSC_0630

En efterrätt att prova till helgen kanske? Jag hade tänkt att ha jordgubbar till men hittade inga fina sådana men när det är säsong för dem är det säkert gott att ha jordgubbar till. Här hade jag kiwi och nektariner som topping men det går såklart att ta de bär eller frukter man gillar.

För 6-8 personer (beroende på hur stora skålar man tar) behövs:
200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
2 dl kesella

Vispa grädden hårt och blanda ner kesellan. Smält chokladen över vattenbad eller i omgångar i mikron. Blanda ner chokladen med grädden och kesellan och ställ kallt i några timmar. Toppa med valfria frukter/bär.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s